You are not logged in.

Uskoro započinje spajanje unija - molimo pročitajte obavijest - Spajanje unija - FAQ spajanje unija - TUTORIAL- kako prebaciti acc.

21

Wednesday, February 22nd 2012, 11:54pm

do sad samo 524 igrača 8| ah idemo probat... :love:

• Send private message

22

Thursday, February 23rd 2012, 12:14am

hehe...čak..kad sam se ja rego bilo je 250...i ja idiot zaboravio kako se zovem... :D ma dogurat ce do 800 ljudi..i onda kad ih pola odustane..itd :D
Od:Xtrinity
Za:Corona_extra

goreg progonitelj nisam imao ni u jednom uniju .... jeee čime da te podmitim da me zaboraviš jedno mesec dana ? daj adreseu da ti pošaljem litar šljive pa dok traje šljiva da sam miran a :))

23

Thursday, February 23rd 2012, 12:32am

al to je tako tu... ja se rego u top 100 haha kako si mogao ime zaboravit 8| haha

just4you

Trainee

Occupation: sport

• Send private message

24

Thursday, February 23rd 2012, 12:59am

nema sta, ba domena postaje cirkus a la colorado :D

Andromeda - hof's 67

pecamribe

Beginner

• Send private message

25

Thursday, February 23rd 2012, 5:42am

bezveze, zasto otvarati novi uni, ako je prosli tjedan otvoren na com.hr, ja taj GF ne razumijem, ionako ovdje i na com.hr igraju balkanski igraci, zasto ne sve to ujedinit i da nas bude puno vise jer je onda tako i zabavnije igrati, ovako po 800-1k igraca uopce nije fora

26

Thursday, February 23rd 2012, 6:58am

bezveze, zasto otvarati novi uni, ako je prosli tjedan otvoren na com.hr, ja taj GF ne razumijem, ionako ovdje i na com.hr igraju balkanski igraci, zasto ne sve to ujedinit i da nas bude puno vise jer je onda tako i zabavnije igrati, ovako po 800-1k igraca uopce nije fora

slazem se

Mess with the best, die like the rest!!

Elite Marines

27

Thursday, February 23rd 2012, 12:16pm

Pozz,e ovako ulazim na bitefight,kad obavijestenje novi server otvoren na ogame.ba..nakon 2 godine zelja me povuce da igram ponovo bas kao prije,da zurim kuci s posla,da bi uradio FS,nedostaju takve stvari jednostavno :) Pozovem ekipu da se svi vratimo,i et nadamo se da ce uni opstat,ako ima zainteresovanih za savez Old School,dobro dosli!OBAVEZNO POPUNIT KADNIDATURU :) Svima puno srece, ..By :Lexington

Occupation: student(apsolvent ekonomije)

• Send private message

28

Thursday, February 23rd 2012, 10:46pm

Pozdrav

Pozz,e ovako ulazim na bitefight,kad obavijestenje novi server otvoren na ogame.ba..nakon 2 godine zelja me povuce da igram ponovo bas kao prije,da zurim kuci s posla,da bi uradio FS,nedostaju takve stvari jednostavno :) Pozovem ekipu da se svi vratimo,i et nadamo se da ce uni opstat,ako ima zainteresovanih za savez Old School,dobro dosli!OBAVEZNO POPUNIT KADNIDATURU :) Svima puno srece, ..By :Lexington
Evo danas sam se vratio ogame :) te se slažem u vezi što će nam na Balkanu dvi domene ba i com.hr , pa nema logike pored malog broja igrača...da postoje dvi domene.

Ar1s

Beginner

• Send private message

29

Friday, April 13th 2012, 4:09pm

Sledeci uni neka bude nesto specijalno...:D

D0oOMInIK

Beginner

Occupation: Sve što vole mladi :D

• Send private message

30

Friday, April 13th 2012, 4:54pm

Evo da se i ja javim xD Zaista, OGame je praazaan. Također sam slučajno vidio "Otvorio se novi univerzum Capella"...rekoh, idem probati, OGame sam nakratko igrao pred 5-6 godina, pa da vidim na šta sad liči...pozvao sam i par RL prijatelja i ide mi i više nego dobro, ali igrača ima premalo s obzirom da je novi UNI. Igram i Bitefight već godinama gdje sam svugdje u vrhu po svim statistikama, ali ni tamo situacija nije bolja :/ Upravo je to razlog zašto sam došao ovdje, malo akcije, nova igra za mene itd...ali već sada se bojim da će ostati šačica igrača.. Stvarno se nadam da će se ti univerzumu spojiti, kao što sam negdje pročitao, iako ne znam o čemu se točno radi...ma samo da bude zanimljivije, aktivnije i bilo bi odlično :P