You are not logged in.

Uskoro započinje spajanje unija - molimo pročitajte obavijest - Spajanje unija - FAQ spajanje unija - TUTORIAL- kako prebaciti acc.

1

Friday, November 25th 2011, 2:45pm

otrov >>>>>>VS<<<<<< JohnnyBravo (ANKETA POPULARNOSTI)

evo kako je izborno doba u hrv. to me poteklo da otvorim ovaj topic da vidimo trenutno stanje popularnosti ova dva igraca...

da vidimo ko je alfa a ko je omega...... naime kako znate ova dva igraca najvise pune HOFOVE komentarima u zadnje vrijeme (otrov flotom a jonny popularnosću dize mu rajting i komentare, koje tesko da bi imo da nije jonny-a ) .... na UNI 17 pa eto zelim znati vase misljenje koje popularniij i ljepši i ima veći ego i više karme ... necemo pricat ovaj put ko ima vecu platu...jer znamo svi ko je popularan da ima dubok džep ... :D

imajte na obziru da ovo nije ocjenjivnje popularnosti na osnovu punjenja HOF sekcije... jer isto ko u politici.... ili opcenito u RL... nije sve sto je dobro i fino popularno.... nekad se moze desit da negativne stvari imaju veci publicitet i popularnost, da sad ne nabrajam primjere :D

moj glas osobno ide za jonny-a ali to se moglo i mislit...to je isto ko da i kosor ne glasa za HDZ xD

molio bih na fine i kulture komentare i nek nam ova anketa donese sto vise radosti i veselja :D

This post has been edited 2 times, last edit by "b_boyboyan86" (Nov 25th 2011, 4:01pm)

Spirit17

Trainee

• Send private message

2

Friday, November 25th 2011, 2:48pm

Onda je bravo hdz a otrov sdp,ako cemo iskreno :) Malo smjesna tema,jer realno otrov svojim hofovima je privukao ljude a ne uz pomoc brava ,koji sam tu sluzi kao pomocno smetalo.Poz
Every man dies. Not every man really lives.

3

Friday, November 25th 2011, 2:49pm

zato sam i reko.... nemora biti kriterij popularnosti samo HOF sekcija.... :D :D

nije ni u zivotu sve u parama :D ima tu dosta kriterija.... nekima je bolji messi nekima C7... jing jang ... ovo ono

Occupation: Trčim pa stanem i tako cijelo vrijeme

• Send private message

4

Friday, November 25th 2011, 2:50pm

moj glas ide jhonnyu, otrov ima veću plaću, ali zato jhonny ima boljeg veseljka :D
Onome, ko umije čekati, vremenom sve dolazi.

<: D

greba

Trainee

Occupation: fizicki radnik

• Send private message

5

Friday, November 25th 2011, 2:52pm

neznam ni jednog ni drugog,,al ono sto sam vidio i procitao na forumu,,dajem glas otrovu,,haha
"""Ko pusi Zdravlje rusi, ko duva Zmaj ga cuva!!!!!

Kaput na ramenu, normalna stvar...novine u ruci, jucerasnji broj..ne izgledam lijepo, briga me za to...zalazim u svaku birtiju tamo trgnem vino, rakiju

Spirit17

Trainee

• Send private message

6

Friday, November 25th 2011, 2:53pm

Onda ne znam,posto nisam upucen u njihove godine.Rekao bi da je Bravo dosta ne ozbiljan,dok otrova realno zaboli ona stvar za bilo kime :D

7

Friday, November 25th 2011, 2:55pm

Onda ne znam,posto nisam upucen u njihove godine.Rekao bi da je Bravo dosta ne ozbiljan,dok otrova realno zaboli ona stvar za bilo kime :D

a gle nemozes glasat i za hdz i sdp.... :D :D

dobro i lose ... odaberi..... u ovoj temi ce otrov nekima biti ko sveti gral a jonny ce biti nesto tipa satir iliti divlji čovjek xD

moras odlucit xD iako svi znamo sto ces birat :P

edit : ovo je igra... ko je god igra pa tako svi mi koji je igramo...imamo dozu neozbiljnosti ...sto uopce nije bitno i neki kriterij ovoj temi....

This post has been edited 1 times, last edit by "b_boyboyan86" (Nov 25th 2011, 2:57pm)

8

Friday, November 25th 2011, 2:56pm

uuuuuuuuuuu, ala je tebi dosadno
10 planets

Metal: 4.291.200
Crystal: 1.750.368
Deuterium: 1.064.760

Nightwish - Moondance on piano
http://www.youtube.com/watch?feature=pla…d&v=zQydl8TlTS4

Geno

Beginner

Occupation: Dr.Spec. Spavanja

• Send private message

9

Friday, November 25th 2011, 2:56pm

Spirit igramo igru. I to drustvenu igru sa drugim ljudima. Stvaras prijatelje i neprijatelje. Ne moze te boliti ona stvar za bilo cim,i da te nije briga,ako je tako onda ti nisi za ove igre. Bravo svojom neozbiljnoscu uljepsa Otrovu HoF bez toga otrovov HoF je beznacajan u uni 17.

Glas za Bravo :D ooo mama
Omjer po kojem kupujem deut :
Metal : Kristal: Deuterij
2.5 : 1.5 : 1.0

Ingame mi se javite kako bi se dogovorili!

GENOPHORU

Uni Andromeda trenutno!

This post has been edited 1 times, last edit by "Geno" (Nov 25th 2011, 3:00pm) with the following reason: Gramatičke nepravilnosti

Spirit17

Trainee

• Send private message

10

Friday, November 25th 2011, 2:57pm

Ja sam neutralan,ne idem na izbore ,mito i korpucija :D Tako da sam protiv obojice :D

11

Friday, November 25th 2011, 3:26pm

Otrov je iskusniji i bolji je na HOF sekciji :)

ali Johhny mi svaku put uljepsa dan :) decko je lud ko struja :)

i mogu vam reci jedan dan s njim u savezu je ziva komedija :)

da ne pricam u RL decko je fantastican i voli pod*ebavati koga god stigne :) to nije izraz neozbiljnosti ili da je dijete nego samo dokaz da ima smisla za humor i prcanje :D

cesto pretjera ali boze moj svi smo mi ljudi :D uglavnom Johhny for the President :D

Occupation: Ogame

• Send private message

12

Friday, November 25th 2011, 3:27pm

Nezz ni jednog ni drugog al kad otvaram HoF.ove _BJ_ saveza narocito otrova ne gledam rokavelu vec trazim komentar johnny-a stoga moj glas ide njemu :P
zanimljiv neki lik :love:
Denny Crane- Boston LEGAL

Drummer

Trainee

• Send private message

13

Friday, November 25th 2011, 3:35pm

Nezz ni jednog ni drugog al kad otvaram HoF.ove _BJ_ saveza narocito otrova ne gledam rokavelu vec trazim komentar johnny-a stoga moj glas ide njemu :P
zanimljiv neki lik :love:

Samo sto bih ja promijenio jedan dio.
Ne gledam _BJ_ HoF-ove vec Uni17. Komentare na Otrovove HoF-ove citam zbog Johnny-a.

Johnny!

Swing

Beginner

• Send private message

14

Friday, November 25th 2011, 3:35pm

Da smo u nekom srednjem vijeku za otrova bi mozda pola njih glave dalo, a Johnija radi njegove zaje*ancije bi spalili na lomači :D

12 points goes to Bravo :love:
Life ends when you stop dreaming,
hope ends when you stop believing
and love ends when you stop caring.
So dream hope and love.. Makes Life Beautiful

15

Friday, November 25th 2011, 3:55pm

Ma za JohnnyBravo-a ....
idemo Johnny :)

16

Friday, November 25th 2011, 4:09pm

Clan 1.

Stav 1.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Ja ne verujem kakva tema...

Stav 2.
Johny je pre neki dan u jednom postu napisao da je ovo igra strpljenja i nzm koga bi samo to mogao Johny da isprovocira svojim nebulozama.... Posto je ocito njegov plan da
isprovocira otrova ili nekog iz BJ da oni verovatno u brzini eventualno naprave gresku... lepo je... ali ovim nebulozama nikako...

Stav 3.
Ne vidim zasto bi se bilo ko pravdao Johny-ju za HOF ... da li je cist , namesten, ovakav onakav... Ako je napadacu do profita on ce svakako namestiti hof... i ne verujem da ce ikada imati grizu savesti.
I to njega ne teba da interesuje... Previse ga ima na postovima BJ-a, ali to je samo prozivanje... ne moze on nista vise od toga i to je svima jasno

Clan 2.

Stav 1.

Otrov sa druge strane, odgovara, HOFOVIMA... I to je njegovo oruzje... I to i treba da bude oruzje flotasa... Da se pojavi ujutru sa vise milionskim HOFom i da pozdravi savez i prijatelje.

Clan 3.

Stav 1.
Ako vec svrstavate 2 ili vise osoba u isti kos onda je bitno da izaberete slicne osobe...

Stav 2.

Te po subjktivnom misljenju te slicne osobe su Johny Bravo aka Babo i Zvucnik aka Kolonizator aka Pwned94...

Te po clanu 3. stav 2 moj glas ide KOLONIZATRU!

Obrazlozenje:
Svaki kolonizator-ov post je za mene urnebesno smesan i mislim da se klinac uopste i ne trudi, jednostavno taj humor izbija iz njega. Dok upinjanje Johny-ja
da bude smesan i zabavan jednostavno vodi do dosade...

Ali sve u svemu u ovoj "borbi" pobedice sigurno Johny jer jednostavno se vise trudio da bude nesto sto nije(bar pretpostavljam da nije), dok je otrov sve to "pricao" hofovima
ЖИВОТ ЛАЖЕ К'O КУРВА АЛ' ЈА ГА РОЛАМ К'О МАКРО!

Uni17 ---- VooDoo

This post has been edited 1 times, last edit by "borisss" (Nov 25th 2011, 4:16pm)

17

Friday, November 25th 2011, 4:22pm

Gluho bilo....

Koji višak vremena....

A ovo je ostalo zapisano na serverima dok je Ogame-a -
TMNT 0 (uz k.rčenje da su N01, moljakanje da se ne ratuje, promjene imena saveza, bježanja igrača iz saveza, seljenja planeta da se 3 vs 1 uništi Nole, pa kad mi dođemo u pomoć vi predate rat i sl...)
BJ 2 (uz konstantan pritisak - krsenje kornija i flota)

ovo ono bi rezultat u ratovima....

~p1tbuLL~

Intermediate

• Send private message

18

Friday, November 25th 2011, 4:28pm

Otrov!! Kralj Ogamea!

19

Friday, November 25th 2011, 4:30pm

Gluho bilo....

Koji višak vremena....

A ovo je ostalo zapisano na serverima dok je Ogame-a -
TMNT 0 (uz k.rčenje da su N01, moljakanje da se ne ratuje, promjene imena saveza, bježanja igrača iz saveza, seljenja planeta da se 3 vs 1 uništi Nole, pa kad mi dođemo u pomoć vi predate rat i sl...)
BJ 2 (uz konstantan pritisak - krsenje kornija i flota)

ovo ono bi rezultat u ratovima....

Da je meni znat ko je spomenuo RAT ovdje dao bih mu sve :)

a prije su drugacija vremena bila :) imali 2 flotasa u savezu :) sad je bgm drugacija situacija :)

uglavnom VI niste nista poduzeli :) da nije OTROV skinuo Caretakera i Shumija i sad bi rat Trajao :) tako da Poklopite se molim vas :)

EDIT : isti taj Johnny vas provocira i prca vec 3 mjeseca sta ste poduzeli u vezi njega ??? Otrov mu dosao u blizinu s planetom i flotom i vratio se BRZE nego sto je i DOSAO :)

pokazite se na DJELU O VELECASNI IGRACI OGAME-a ZVANI BJ-ovci ;) ( ili ti ga TEAMOVCI :) )

This post has been edited 1 times, last edit by "ShaDoWzZz" (Nov 25th 2011, 4:32pm)

otrov

Banned until 27-05-2010

Occupation: trovanje...

• Send private message

20

Friday, November 25th 2011, 4:38pm

ja dajem svoj glas Bravu jel mi liči na FIAT BRAVO jak, siguran i pouzdan, "zabavan" ... sa njim kad kreneš na put to je put pun pustolovina, kad vozis FIAT BRAVO moraš kao dodatnu opremu imati šator zagarantovano češ nočiti na meraji :P pozz mojim vukovima :bday: ...

PS. moram dodati da je to jedino avto koje je u vinklo :)

ChiCha says: KOGA JE OTROV PUKO ? ?
bird says: A koga sve nije
ChiCha says: Ajde Da Preciziram, koga je zadnje puko : )

This post has been edited 1 times, last edit by "otrov" (Nov 25th 2011, 4:41pm)