Dear visitor, welcome to Ogame.ba.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Najbolje akcijske igre ( avanture )
Molio bi Modove za anketu
Konkurencija:
Legacy of Kain serial
Beyond good and Evil
Vampire the masqurade serial
Blood Rayne
Nightmare Creatures
Prince of Persia serial
Hitman serial
POP i Legacy of Kain serial
Prince of Persia definitivno, najjaca igra ikada, pogotovo Warrior within.. savrsenstvo IMHO.
Give your soul to me
For eternity
release your life
to begin another time with her
End your grief with me
there's another way
release your life
take your place inside the fire with her...
Prince of Persia
Kao prvo nije Blood Raine nego Bloodrayne. Kao druge sve su igre totalno sranje, pogotovo ovaj Vampire the Masquerade, to je kao prvo RPG i nekoj jadnoj kombinaciji sa HL2 engineom, katastrofa. Jedino sta stvarno valja i cemu spustam kapu je cijeli serijal Prince of Persia!
Ispravljeno je Bloodrayne je sada,mada izbor je jako los:rolleyes2:...Masquarade se valjda misli na onaj predjasnji a ne na Bloodlines koji je uradjen katastrofa neoptimizovano u HL2 enigine-u;-)Glasao sam za PoP i LoK;-)
NYX-COMPLEX
[15:00:39] Menion slaps emerelle with a Lepa Lukic CD
Pravila HoF-a
HoF Uni15: #9
PoP naravno
PoP naravno igra san tu igru 3 puta svaki dio i jos bin je igra
"Što Bog Da I Sreća Junačka" - Ban Josip Jelačić, Varaždin, 11.Rujna 1848
ja sam poceo ali dobijo ovu brzu konekciju pa sve sto nije online multiplayer palo mi u vodu heheheh
to nisu avanture to je hack and slash
men are not meant to pursuit happiness
KAo prvo ljudi nemate pojma,kao drugo neznate koje su igre kvalitetne i Aral napiso sam Blood Rayne i nemoj mi odrzavat predavanja!
Mafia je car hehe izabro je igre po mom ukusu
This post has been edited 1 times, last edit by "NighTragE" (Dec 22nd 2007, 2:32pm)
Prince Of Persia prejaka igra sva tri dijela
mozes se penjat di oces
zato cekam assasins creeed za komp
Mogli ste stavit i max payne, bolja je od svih tih zajedno
m1l0sh:
zacitas se jebiga
M3s!nj0:
pa malo dnevni avaz ponekad
m1l0sh:
ja citam samo spy reporte
Autor posta je NighTragE
KAo prvo ljudi nemate pojma,kao drugo neznate koje su igre kvalitetne i Aral napiso sam Blood Rayne i nemoj mi odrzavat predavanja!
tako je ti sve znas svemoguci -.-'
PoP
×÷·.·´¯`·»►[ ύиТоϋςђаβĻε ]◄«·´¯ `·.·÷×
PoP mada i Hitman (duja) nije loš
PoP...
ostalo je smece xD
Prince of persia je tolko isfuran da je to neš strašno... najjači nastavak je onaj u DOSu, crno bijeli, ostale ne priznajem. glasujem naravno za Legacy of Kain, ali ne soul reaver nego blood omen, predobar serijal
Guess who's baaaack 
Autor posta je nevex
Autor posta je NighTragE
tako je ti sve znas svemoguci -.-'
PoP
Hvala na komplimentu " svemoguci "
PoP je isfuran sto mi se ne svidja...novi PoP su zanimljivi samo zbog grafike i efekta i akrobacija a prica nije nesto barem npr LOK ima svoju pricu koja je pun k bolja od jednog gay princa koji se sevi sa zidovima i vrti oko svoje osi xD