hahaha ja stalno mrsmithu govorim da je njubina i da jedino za sta je sposoban uraditi sa onom flotom od 3 MM je FS,ali on mi ne vjeruje pa konstantno smara sa spyima GG vama 2,mrsmithu FR,dzaba ti sto si farmao svaki dan,u jednom njubovskom napadu to spusis,ahh neki nikad ne nauce uprkos godinama
vidicemo sta ces ti da radis sa svojom flotom kad se ja izgradim.. dotad uzivaj ako te ne rijesi otrov
u sta ne sumnjam ali eto...
potpis na cikagogijev post, smitko FR, pomocicemo
hahaha ja stalno mrsmithu govorim da je njubina i da jedino za sta je sposoban uraditi sa onom flotom od 3 MM je FS,ali on mi ne vjeruje pa konstantno smara sa spyima GG vama 2,mrsmithu FR,dzaba ti sto si farmao svaki dan,u jednom njubovskom napadu to spusis,ahh neki nikad ne nauce uprkos godinama
vidicemo sta ces ti da radis sa svojom flotom kad se ja izgradim.. dotad uzivaj ako te ne rijesi otrov
u sta ne sumnjam ali eto...
potpis na cikagogijev post, smitko FR, pomocicemo
pazi ti na ban dok izgradis flote tvoje ,nece bit povratka xD
svaka cast na ninji, napad fr
Never To Retreat, Never To Surrender, That is the Spartan Law
super mi je kad jedva top 100 igraci se javljaju top 10 igracu na mizernu ninju od jedva 100 milja...pa covjek i da je spusio miljardu imo bi vise flote i dalje od vas...moze vas gadjat i planetama i flotom a fr mu je za ovo gotov u najvise 10 dana ako odluci ne farmat...
ja sam na uni17 2-3 puta popusio flotu jednom 100 milja drugi put 300 milja i sta? jel me to ista usporilo? nije...
obrana se fino snasla, odradila poso i nema se sta nego cestitat...jedino ovaj harla...sa tim slikama u uvodu, fala bogu pa imam disleksiju pa je meni ocito krivo ispala xD