edit : "e kako je" njubino prvo budi siguran da ono sto pricas ima smisla i da je tacno,pa onda laprdaj po forumu.Sve sam ja digao,a ti se idi pravi pametan u uniju u kojem igras
pa po ovome ispada da ti onda igras sve unije na ba
skuzemva na spamu
.......da te mogu pismom zvati ja bi Piva nebi vina..........
......Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich............
......ako se neko zeli ostavit alkohola i cigareta neka ih slobodno ostavi kod mene....
Quoted from "~Bravo~"
edit : "e kako je" njubino prvo budi siguran da ono sto pricas ima smisla i da je tacno,pa onda laprdaj po forumu.Sve sam ja digao,a ti se idi pravi pametan u uniju u kojem igras
pa po ovome ispada da ti onda igras sve unije na ba
ja igram 2 flotaska acc-a i 1 rudarski i koliko god se drugacije ponasam na svakom acc-u svejedno im dajem jednaku vaznost...ne vjerujem da ti je bilo tesko igrat 2 flotasa vec cisto da si se ili zasitio ili stiso RL pa si odlucio jedan acc zapostavljat...i na kraju krajeva sve i da su ne znam kakvi flotasi u pitanju, uvjek je moguce napravit veoma dug fs ili upalit modus...
napadaci GG veoma dobro iskoristena prilika za odradit no1 unije, cini mi se da ce dugo vremena biti na toj poziciji :)