Napadac je pobijedio borbu! On uzima218.288 metala, 206.447kristala i91.430deuterija.
Napadač je izgubio ukupno1.036.000jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 16.905.500jedinica. Na ovim koordinatama u ruševinama sada pluta1.514.700Metala i 1.467.000Kristala. Šansa za stvaranja mjeseca iznosi20%
Umalo zaboravih : BJ IZ DAUUUUN,AJ RIPIT,BJ IZ DAUUUN
Quoted
Tvoji recikleri (170) imaju maksimalan kapacitet od 3.400.000. Kod mete[y] se nalazi 0 Metala i 0 Kristala. Ti izvlacis 0 Metala i 0 Kristala.
Umalo zaboravih : BJ IZ DAUUUUN,AJ RIPIT,BJ IZ DAUUUN
Ljepo
[15:09:31] >> worme
[15:09:39] >> jeste li ti i banana zajedno
[15:10:27] >> ne mislim zajedno kao momak i cura
[15:10:28] >> lol
[15:10:35] >> nego jel zivite zajedno
[15:10:44] >> uh-ovo je jos gore
[15:10:45] >>
Majko moja, koliki ti je jezik mislio sam da radis hofove od milijardu i vise
A zapravo, neznas preci ni 20M stete
Jadan "
Nightly OGame " sa takvim "pismenim" ljudima poput tebe,nauci prvo da pises pravilno pa onda dodji da provociras.Sada se nazad misu vrati odakle si i izasao i povedi sa sobom svoju ekipicu njubica koji su se javili.
Zaboravio sam reci odbrani FR iako mi se nije javila,pa bar spyem
Majko moja, koliki ti je jezik mislio sam da radis hofove od milijardu i vise
A zapravo, neznas preci ni 20M stete
Jadan "
Nightly OGame " sa takvim "pismenim" ljudima poput tebe,nauci prvo da pises pravilno pa onda dodji da provociras.Sada se nazad misu vrati odakle si i izasao i povedi sa sobom svoju ekipicu njubica koji su se javili.
Zaboravio sam reci odbrani FR iako mi se nije javila,pa bar spyem
Meni kazes da sam jadan ?, pa pogledaj sebe Kao prvo, ako sam clan NO nemoram da se pridrzavam pravopisa van tog dijela foruma, kontas ?? Nit me to uopste interesuje, jer vidim da si veoma dobro skontao sta sam ti napisao!! Kao drugo, ti si niko i nista da ti se ja pravdam, samo obicni student koji zeli svu mogucu slavu ba domene, samo na zalost niko te ne dozivljava ni 1% cut by toe: offtopic
Heh koliko pricas ,rekao bi covjek da si no - no1 ...
Odnosno da pravis,bilijardite hofove,a ustvari ti si jos amater....
Realni pokazatelj tvoje prave igre je ovaj dio sto si reciklirao ...
Tri nule sa tackom ...
Sabani ,sigurno si ovo do sad vratio...
fR u svakom slucaju ...
This post has been edited 1 times, last edit by "DarkAlien" (Feb 21st 2012, 3:57pm)