+NINJA >>> EdgE [TMNT] vs harlekin [_BJ_] - 22.346.000
Eo mene opet da nesto nabrzinu nasvrljam pa da begam nazad ucit. Ispiti se bome dobro priblizili, tocnije vec sutra mi je tako da slabo spavam, puno ucim i slabo ikakve aktivnosti ima po moonovima, tako da edgu nije zamjerit, decko pokusao nije bio zadnjih 20 sek dovoljno oprezan i ovo je rezultat. Napadu zelim vfr fer i korektno se javio i cestitao kao sto mu i prilici
Ja cu jos postat posvete savezu BJ, dei, toniju, vuku, fantacu, mati, rimmiju, zemlji, i jednom mostarcu sad ne znam kako prilici da ga oslovim sa djed ili gad al prepoznat ce se, mojim trgovcima, ingame prijateljima i .ba timu
Napadač je izgubio ukupno 22.274.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 72.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u ruševinama sada pluta 4.452.000 Metala i 1.849.800 Kristala.
Šansa za stvaranjem mjeseca iznosi 20%
Opcepoznato je da harlekin ne voli spavati,sada se izvlaci na ispite
Edge da si pitao rekao bih ti da ne letis,ali ajde bar si pokazao da mi smijemo poletiti za razliku od nasih dragih BJegunaca gg/fr
"""Ko pusi Zdravlje rusi, ko duva Zmaj ga cuva!!!!!
Kaput na ramenu, normalna stvar...novine u ruci, jucerasnji broj..ne izgledam lijepo, briga me za to...zalazim u svaku birtiju tamo trgnem vino, rakiju